Vochtplekken

Vochtplekken op muur of plafond

Een duidelijke, en meestal eerste indicatie dat er een vochtprobleem aanwezig is, zijn vochtplekken. Deze vochtplekken kunnen in principe op alle soorten oppervlaktes voorkomen, maar de plaats waar ze voorkomen is meestal een beginnende indicatie van waar het probleem zich bevindt.

Hoe vochtplekken behandelen?

Vochtplekken zijn een oorzaak van een ander, dieper vochtprobleem, en het heeft dus niet veel nut om vochtplekken zelf te behandelen. Hoe te voorkomen dat vochtplekken terugkomen, is afhankelijk van de oorzaak van deze vochtplekken. Zo is de behandeling van vochtplekken door opstijgend vocht heel anders dan wanneer deze veroorzaakt worden door bijvoorbeeld doorslaand vocht.

Om op de beste manier uw vochtprobleem te verhelpen, neemt u best contact op met een expert. Als u ons nu contacteert, verzorgen wij een gratis diagnose, zodat u binnen de kortste keren van uw vochtprobleem af bent.

Vochtplekken infofiche

Mogelijke Oorzaken

Mogelijke Gevolgen

Mogelijke Behandelingen

 

 Copyright 2011 - Alles over vocht op Vocht info - Informatie over vochtwering en vochtbestrijding of ervaringen delen over vochtbestrijders.